Vergelijk 4 bouwkundigen in Sittard-Geleen
Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige bij u in de buurt

Bouwkeuring Sittard-Geleen gezocht?

Op zoek naar een bouwtechnische keuring in Sittard-Geleen? Bij Bouwkeuringtarieven.nl vindt u het goedkoopste tarief voor een bouwkeuring in Sittard-Geleen. Bouwkundigen van bouwkeuringtarieven.nl zijn altijd aangesloten bij een branchevereniging. U wordt dus altijd voorzien van een professioneel bouwkundig rapport van een echte expert. Vergelijk nu de prijzen op deze pagina en vind een bouwkundige in de buurt van Sittard-Geleen!


Bouwkundige keuring kosten vergelijken Sittard-Geleen

De kosten van een bouwkundige keuring verschillen per bouwkundige. U kunt dus zelf beslissen hoeveel u uitgeeft aan een bouwkundige keuring. Vergelijk in de tool de prijzen en vind de goedkoopste bouwtechnische keuring in Sittard-Geleen!

Vergelijk de bouwkeuringtarieven
Naam Tarief Extra kosten Tarief incl. BTW Aanvragen
1 € 227,27 € 0,00 € 275,00
2 € 247,11 € 0,00 € 299,00
3 € 289,26 € 0,00 € 350,00
4 € 322,31 € 0,00 € 390,00

Bouwkundig rapport Sittard-Geleen

Hebt u een bouwtechnische keuring nodig? Dan wilt u natuurlijk zo goedkoop mogelijk af zijn. Bij Bouwkeuringtarieven.nl vindt gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige bij u in de buurt. Vergelijk de tarieven van de bouwtechnische keuring in Sittard-Geleen en kies welke bouwkundige uw voorkeur heeft. Vul hieronder uw postcode in om te zien welke bouwkundig experts een bouwkundig rapport in Sittard-Geleen voor u kunnen maken.