Vergelijk 4 bouwkundigen in Nijmegen
Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige bij u in de buurt

Bouwkundige keuring Nijmegen gezocht?

Bouwtechnische keuring in Nijmegen gezocht? Bouwkeuringtarieven.nl helpt u bij het vinden van de goedkoopste bouwkeuring in Nijmegen. Bouwkundigen van bouwkeuringtarieven.nl zijn altijd aangesloten bij een branchevereniging. U wordt dus altijd voorzien van een professioneel bouwkundig rapport van een echte expert. Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige in de omgeving van Nijmegen, gewoon bij u in de buurt. Vergelijk nu de prijzen op deze pagina!


Bouwkundige keuring kosten Nijmegen

De kosten van een bouwkundige keuring verschillen per bouwkundige. Je kunt dus zelf beslissen hoeveel je uitgeeft aan een bouwkundige keuring. Vergelijk de prijzen en vind de goedkoopste bouwtechnische keuring in Nijmegen!

Vergelijk de bouwkeuringtarieven
Naam Tarief Extra kosten Tarief incl. BTW Aanvragen
1 € 268,60 € 0,00 € 325,01
2 € 289,26 € 0,00 € 350,00
3 € 289,26 € 0,00 € 350,00
4 € 322,31 € 0,00 € 390,00

Bouwkundig rapport Nijmegen

Een bouwkundig rapport geeft inzicht in de bouwkundige staat van een woning. Je ontvangt het bouwkundig rapport na afloop van de bouwkundige keuring. De bouwkundige verwerkt zijn bevindingen, geeft aanbevelingen en specificeert schadeposten. Met een bouwkundig rapport van je woning in Nijmegen voldoe je aan uw onderzoeksplicht.

Bouwkundige keuring vergelijken in Nijmegen Vergelijk nu!