Vergelijk 4 bouwkundigen in Rotterdam
Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige bij u in de buurt

Bouwkundige keuring Rotterdam gezocht?

Op zoek naar een bouwtechnische keuring in Rotterdam? Bij Bouwkeuringtarieven.nl vindt u het goedkoopste tarief voor een bouwkeuring in Rotterdam. De bouwkundig experts die door Bouwkeuringtarieven.nl vermeld worden, hebben een passende opleiding gevolgd. U weet dus altijd zeker dat u een echte expert voor de laagste prijs vindt. Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige in de omgeving van Rotterdam, gewoon bij u in de buurt. Vergelijk nu de prijzen op deze pagina!


Bouwkundige keuring kosten Rotterdam

De kosten van een bouwkundige keuring verschillen per bouwkundige. Je kunt dus zelf beslissen hoeveel je uitgeeft aan een bouwkundige keuring. Vergelijk de prijzen en vind de goedkoopste bouwtechnische keuring in Rotterdam!

Vergelijk de bouwkeuringtarieven
Naam Tarief Extra kosten Tarief incl. BTW Aanvragen
1 € 268,60 € 0,00 € 325,01
2 € 289,26 € 0,00 € 350,00
3 € 289,26 € 0,00 € 350,00
4 € 322,31 € 0,00 € 390,00

Bouwkundig rapport Rotterdam

Een bouwkundig rapport geeft inzicht in de bouwkundige staat van een woning. Je ontvangt het bouwkundig rapport na afloop van de bouwkundige keuring. De bouwkundige verwerkt zijn bevindingen, geeft aanbevelingen en specificeert schadeposten. Met een bouwkundig rapport van je woning in Rotterdam voldoe je aan uw onderzoeksplicht.

Bouwkundige keuring vergelijken in Rotterdam Vergelijk nu!