Vergelijk de bouwkundige tarieven
90% van de bouwkundige-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Bouwkundig expert gezocht?

Een bouwkundige keuring laat u altijd uitvoeren door een bouwkundige van een onafhankelijk bedrijf. Een bouwkundig expert heeft ten allen tijde een relevante opleiding gevolgd.

Wat doet een bouwkundige?

Een bouwkundige brengt de bouwkundige staat van de woning in kaart en adviseert hierover al dan niet in een bouwkundig rapport. Zowel de buitenkant als de binnenkant van de woning worden volledig geïnspecteerd. Een bouwkundige controleert onder andere:

  • Schilderwerk;

  • Voegwerk;

  • Elektra;

  • Keuken;

  • Badkamer en toilet;

  • Kruipruimte.

Kortom: het hele huis wordt van onder tot boven gecontroleerd door een bouwkundig expert. Na afloop ontvangt u een uitgebreid bouwkundig rapport waarin de gebreken en hun reparatiekosten worden vermeld. Bij een bouwkundige meeloopkeuring wordt geen bouwkundig rapport opgemaakt. In het geval van een bouwkundige meeloopkeuring kunt u vragen om een mail waarin de belangrijkste constateringen worden vermeld of u kunt zelf meeschrijven.

Waar moet een bouwkundige aan voldoen?

Bouwkundigen van bouwkeuringtarieven.nl zijn altijd aangesloten bij een branchevereniging. De bouwkundige rapporten die door onze bouwkundigen worden opgesteld, voldoen aan de eisen van de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde geldverstrekkers.

Wij beoordelen bouwkundig experts bij u in de buurt. Zo kunt u eenvoudig de bouwkundige kiezen die aan uw eisen voldoet!