Vergelijk 4 bouwkundigen in Lelystad
Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige bij u in de buurt

Bouwkeuring Lelystad gezocht?

Op zoek naar een bouwtechnische keuring in Lelystad? Bij Bouwkeuringtarieven.nl vindt u het goedkoopste tarief voor een bouwkeuring in Lelystad. De bouwkundig experts die door Bouwkeuringtarieven.nl vermeld worden, hebben een passende opleiding gevolgd. U weet dus altijd zeker dat u een echte expert voor de laagste prijs vindt. Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige in de omgeving van Lelystad, gewoon bij u in de buurt. Vergelijk nu de prijzen op deze pagina!


Bouwkundige keuring kosten vergelijken Lelystad

De kosten van een bouwkundige keuring verschillen per bouwkundige. U kunt dus zelf beslissen hoeveel u uitgeeft aan een bouwkundige keuring. Vergelijk in de tool de prijzen en vind de goedkoopste bouwtechnische keuring in Lelystad!

Vergelijk de bouwkeuringtarieven
Naam Tarief Extra kosten Tarief incl. BTW Aanvragen
1 € 227,27 € 0,00 € 275,00
2 € 247,11 € 0,00 € 299,00
3 € 289,26 € 0,00 € 350,00
4 € 322,31 € 0,00 € 390,00

Bouwkundig rapport Lelystad

Hebt u een bouwtechnische keuring nodig? Dan wilt u natuurlijk zo goedkoop mogelijk af zijn. Bij Bouwkeuringtarieven.nl vindt gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige bij u in de buurt. Om een bouwtechnische keuring in Lelystad te laten uitvoeren, kiest u simpelweg de bouwkundige die uw voorkeur heeft. Vergelijk direct de tarieven voor een bouwkundige keuring in Lelystad door je postcode in te vullen in de vergelijker.