Vergelijk 4 bouwkundigen in Horst aan de Maas
Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige bij u in de buurt

Bouwkeuring Horst aan de Maas gezocht?

Op zoek naar een bouwtechnische keuring in Horst aan de Maas? Bij Bouwkeuringtarieven.nl vindt u het goedkoopste tarief voor een bouwkeuring in Horst aan de Maas. Alle bouwkeuring experts die aangesloten zijn bij Bouwkeuringtarieven.nl zijn voor hun vak opgeleid. Zo bent u altijd verzekerd van een professionele bouwkeuring voor het laagste tarief. Vergelijk nu de prijzen op deze pagina en vind een bouwkundige in de buurt van Horst aan de Maas!


Bouwkundige keuring kosten vergelijken Horst aan de Maas

De kosten van een bouwkundige keuring verschillen per bouwkundige. U kunt dus zelf beslissen hoeveel u uitgeeft aan een bouwkundige keuring. Vergelijk in de tool de prijzen en vind de goedkoopste bouwtechnische keuring in Horst aan de Maas!

Vergelijk de bouwkeuringtarieven
Naam Tarief Extra kosten Tarief incl. BTW Aanvragen
1 € 227,27 € 0,00 € 275,00
2 € 247,11 € 0,00 € 299,00
3 € 289,26 € 0,00 € 350,00
4 € 322,31 € 0,00 € 390,00

Bouwkundig rapport Horst aan de Maas

Hebt u een bouwtechnische keuring nodig? Dan wilt u natuurlijk zo goedkoop mogelijk af zijn. Bij Bouwkeuringtarieven.nl vindt gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige bij u in de buurt. U hebt volledig vrije keuze in de bouwkundige voor een bouwtechnische keuring in Horst aan de Maas. Vul hieronder uw postcode in om te zien welke bouwkundig experts een bouwkundig rapport in Horst aan de Maas voor u kunnen maken.