Vergelijk de bouwkeuring tarieven
90% van de bouwkeuringen is binnen 3½ uur ingepland

Eigen huis bouwkundige keuring

Bij aankoop van een woning is een bouwkundige keuring van je eigen huis zeer verstandig. Met een bouwtechnische keuring weet je zeker dat je na aankoop geen verborgen gebreken ontdekt. 

Bouwkundige keuring eigen huis

Tijdens een bouwundige keuring van je eigen huis krijg je bouwkundig advies. De bouwkundige laat je weten wat de staat van de woning is en geeft advies over eventueel onderhoud. Een bouwkeuring voor nieuwbouwwoningen is anders dan een bouwkundige keuring van bestaande woningen. Het gaat hier om een opleveringskeuring waarbij wordt gecontroleerd of alle afspraken zijn nagekomen. Tijdens de bouw kunnen bovendien fouten gemaakt zijn. Die fouten worden door een bouwkundige direct ontdekt. De bouwkundige maakt na afloop van de keuring van je eigen huis een rapport op met zijn bevindingen. 

Bouwkundig rapport eigen huis

Als je hebt gekozen voor een bouwkundig rapport van je eigen huis, krijg je het bouwkundig advies toegestuurd. Als je hebt gekozen voor een bouwkundige meeloopkeuring, adviseert de bouwkundige je ter plekke. Dan krijg je geen bouwkundig rapport van je huis. In het bouwkundig rapport van je woning staat een schatting van de onderhoudskosten en de prioriteit van herstelwerkzaamheden. De bouwkundige denkt met je mee en adviseert wat je het beste kunt doen.

Bouwkundige keuring vergelijken. Vergelijk nu!