Vergelijk de bouwkeuring tarieven
90% van de bouwkeuringen is binnen 3½ uur ingepland

Bouwkundige inspectie

Een bouwkundige inspectie is een controle van de bouwkundige kwaliteit van je huis of appartement. Zo kom je precies te weten in welke staat je huis verkeert. Een bouwkundig inspecteur voert de inspectie uit.

Bouwkundige inspectie bij aankoop

Een bouwkundige inspectie van je woning is nodig bij aankoop van een woning. Er is immers altijd kans op verborgen gebreken en met een bouwkundige inspectie kom je hier tijdig achter. Bij een nieuwbouwwoning is een bouwkundige inspectie handig om eventuele fouten die tijdens de bouw gemaakt zijn te ontdekken. Met een bouwkundige inspectie voldoe je aan de onderzoeksplicht die je als woningkoper hebt.

Bouwkundige inspecteur

Een bouwkundige inspecteur voert de bouwkundige keuring van uw woning uit. Alle bouwkundige inspecteurs van Bouwkeuringtarieven zijn aangesloten bij een branchevereniging. Zij hebben allemaal een relevante opleiding gevolgd.

Wat doet een bouwkundig inspecteur?

Bouwkundige inspectie kosten

De kosten van een bouwkundige inspectie liggen tussen de € 250,- en € 450,-. De tarieven van een inspectie verschillen per bouwkundige en zijn afhankelijk van het type bouwkundige inspectie dat u laat uitvoeren. Bij Bouwkeuringtarieven.nl vergelijkt u de tarieven van bouwkundigen.

Bouwkundige keuring vergelijken Vergelijk nu!