Vergelijk 4 bouwkundigen in Leidschendam-Voorburg
Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige bij u in de buurt

Bouwkeuring Leidschendam-Voorburg gezocht?

Woont u in Leidschendam-Voorburg en wilt u een bouwkundige keuring laten uitvoeren? Vergelijk dan nu de tarieven op Bouwkeuringtarieven.nl en vindt het goedkoopste bouwkeuring tarief. De bouwkundig experts die door Bouwkeuringtarieven.nl vermeld worden, hebben een passende opleiding gevolgd. U weet dus altijd zeker dat u een echte expert voor de laagste prijs vindt. Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige in de omgeving van Leidschendam-Voorburg, gewoon bij u in de buurt. Vergelijk nu de prijzen op deze pagina!


Bouwkundige keuring kosten vergelijken Leidschendam-Voorburg

De kosten van een bouwkundige keuring verschillen per bouwkundige. U kunt dus zelf beslissen hoeveel u uitgeeft aan een bouwkundige keuring. Vergelijk in de tool de prijzen en vind de goedkoopste bouwtechnische keuring in Leidschendam-Voorburg!

Vergelijk de bouwkeuringtarieven
Naam Tarief Extra kosten Tarief incl. BTW Aanvragen
1 € 227,27 € 0,00 € 275,00
2 € 247,11 € 0,00 € 299,00
3 € 289,26 € 0,00 € 350,00
4 € 322,31 € 0,00 € 390,00

Bouwkundig rapport Leidschendam-Voorburg

Bouwtechnische keuring gezocht? Betaal niet te veel! Bespaar geld op je bouwkeuring door de tarieven te vergelijken op Bouwkeuringtarieven.nl. Om een bouwtechnische keuring in Leidschendam-Voorburg te laten uitvoeren, kiest u simpelweg de bouwkundige die uw voorkeur heeft. Vergelijk direct de tarieven voor een bouwkundige keuring in Leidschendam-Voorburg door je postcode in te vullen in de vergelijker.