Vergelijk 4 bouwkundigen in Hoorn
Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige bij u in de buurt

Bouwkeuring Hoorn gezocht?

Op zoek naar een bouwtechnische keuring in Hoorn? Bij Bouwkeuringtarieven.nl vindt u het goedkoopste tarief voor een bouwkeuring in Hoorn. Alle bouwkeuring experts die aangesloten zijn bij Bouwkeuringtarieven.nl zijn voor hun vak opgeleid. Zo bent u altijd verzekerd van een professionele bouwkeuring voor het laagste tarief. Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige in de omgeving van Hoorn, gewoon bij u in de buurt. Vergelijk nu de prijzen op deze pagina!


Bouwkundige keuring kosten vergelijken Hoorn

De kosten van een bouwkundige keuring verschillen per bouwkundige. U kunt dus zelf beslissen hoeveel u uitgeeft aan een bouwkundige keuring. Vergelijk in de tool de prijzen en vind de goedkoopste bouwtechnische keuring in Hoorn!

Vergelijk de bouwkeuringtarieven
Naam Tarief Extra kosten Tarief incl. BTW Aanvragen
1 € 227,27 € 0,00 € 275,00
2 € 247,11 € 0,00 € 299,00
3 € 289,26 € 0,00 € 350,00
4 € 322,31 € 0,00 € 390,00

Bouwkundig rapport Hoorn

Hebt u een bouwtechnische keuring nodig? Dan wilt u natuurlijk zo goedkoop mogelijk af zijn. Bij Bouwkeuringtarieven.nl vindt gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige bij u in de buurt. U hebt volledig vrije keuze in de bouwkundige voor een bouwtechnische keuring in Hoorn. Vergelijk direct de tarieven voor een bouwkundige keuring in Hoorn door je postcode in te vullen in de vergelijker.