Vergelijk 4 bouwkundigen in Dedemsvaart
Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige bij u in de buurt

Bouwkundige keuring Dedemsvaart gezocht?

Bouwtechnische keuring in Dedemsvaart gezocht? Bouwkeuringtarieven.nl helpt u bij het vinden van de goedkoopste bouwkeuring in Dedemsvaart. Alle bouwkeuring experts die aangesloten zijn bij Bouwkeuringtarieven.nl zijn voor hun vak opgeleid. Zo bent u altijd verzekerd van een professionele bouwkeuring voor het laagste tarief. Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige in de omgeving van Dedemsvaart, gewoon bij u in de buurt. Vergelijk nu de prijzen op deze pagina!


Bouwkundige keuring kosten Dedemsvaart

De kosten van een bouwkundige keuring verschillen per bouwkundige. Je kunt dus zelf beslissen hoeveel je uitgeeft aan een bouwkundige keuring. Vergelijk de prijzen en vind de goedkoopste bouwtechnische keuring in Dedemsvaart!

Vergelijk de bouwkeuringtarieven
Naam Tarief Extra kosten Tarief incl. BTW Aanvragen
1 € 268,60 € 0,00 € 325,01
2 € 289,26 € 0,00 € 350,00
3 € 289,26 € 0,00 € 350,00
4 € 322,31 € 0,00 € 390,00

Bouwkundig rapport Dedemsvaart

Een bouwkundig rapport geeft inzicht in de bouwkundige staat van een woning. Je ontvangt het bouwkundig rapport na afloop van de bouwkundige keuring. De bouwkundige verwerkt zijn bevindingen, geeft aanbevelingen en specificeert schadeposten. Met een bouwkundig rapport van je woning in Dedemsvaart voldoe je aan uw onderzoeksplicht.

Bouwkundige keuring vergelijken in Dedemsvaart Vergelijk nu!