Vergelijk 4 bouwkundigen in Borger-Odoorn
Vind gegarandeerd de goedkoopste bouwkundige bij u in de buurt

Bouwkeuring Borger-Odoorn gezocht?

Bouwtechnische keuring in Borger-Odoorn gezocht? Bouwkeuringtarieven.nl helpt u bij het vinden van de goedkoopste bouwkeuring in Borger-Odoorn. Bouwkundigen van bouwkeuringtarieven.nl zijn altijd aangesloten bij een branchevereniging. U wordt dus altijd voorzien van een professioneel bouwkundig rapport van een echte expert. Vergelijk nu de prijzen op deze pagina en vind een bouwkundige in de buurt van Borger-Odoorn!


Bouwkundige keuring kosten vergelijken Borger-Odoorn

De kosten van een bouwkundige keuring verschillen per bouwkundige. U kunt dus zelf beslissen hoeveel u uitgeeft aan een bouwkundige keuring. Vergelijk in de tool de prijzen en vind de goedkoopste bouwtechnische keuring in Borger-Odoorn!

Vergelijk de bouwkeuringtarieven
Naam Tarief Extra kosten Tarief incl. BTW Aanvragen
1 € 227,27 € 0,00 € 275,00
2 € 247,11 € 0,00 € 299,00
3 € 289,26 € 0,00 € 350,00
4 € 322,31 € 0,00 € 390,00

Bouwkundig rapport Borger-Odoorn

Teveel betalen voor een bouwkundig rapport in Enschede is nooit leuk. Bouwkeuringtarieven.nl zorgt ervoor dat u een goedkoop bouwkundig rapport kunt kiezen. Vergelijk de tarieven van de bouwtechnische keuring in Borger-Odoorn en kies welke bouwkundige uw voorkeur heeft. Vul hieronder uw postcode in om te zien welke bouwkundig experts een bouwkundig rapport in Borger-Odoorn voor u kunnen maken.