Vergelijk de bouwkundige tarieven
90% van de bouwkundige-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Snelle bouwkundige keuring bij aankoop huis

Op de huidige woningmarkt heeft u vaak snel een bouwkundige keuring nodig. Via bouwkeuringtarieven.nl regelt u binnen mum van tijd een bouwkundige meeloopkeuring of een bouwkundige keuring met rapport.

Bouwkundige keuring laten uitvoeren

U kunt uw bouwkundige keuring het beste na het onderhandelen laten uitvoeren. Wellicht heeft u de bouwkundige keuring als ontbindende voorwaarde laten opnemen in de koopovereenkomst. Als dit niet het geval is, moet u binnen de wettelijke bedenktijd een bouwkeuring laten uitvoeren om op basis van de bouwkundige keuring de koop te kunnen annuleren. 

Tijd verliezen is in het geval van een bouwkundige keuring vervelend. Binnen een dag neemt de bouwkundig expert contact met u op. Jullie plannen dan samen de afspraak in, dus dit is dezelfde (werk)dag nog geregeld. Zo weet u direct waar u aan toe bent. De bouwkundige keuring van uw woning kost op deze manier niet onnodig veel tijd. De snelste manier om aan uw onderzoeksplicht te voldoen, is het laten uitvoeren van een bouwkundige meeloopkeuring. Hier wordt namelijk geen bouwkundig rapport bij opgemaakt. U heeft wel de mogelijkheid om de constateringen van de bouwkundige te noteren. Wilt u een bouwkundig rapport ontvangen? Ook hieraan verspillen de bouwkundigen van bouwkeuringtarieven.nl geen tijd. 

Wilt u eenvoudig en snel een bouwkunidge keuring regelen? Via bouwkeuringtarieven.nl vergelijkt u de bouwkundigen bij u in de buurt en heeft u alles binnen mum van tijd geregeld!